Välkommen till Societic Hair Malmö

Välkommen

Välkomna till Societic Hair Malmös hemsida.

Vi hoppas att ni kommer att trivas!
Vi var valt att starta 2014 med en helt ny och fräsch hemsida och vi har verkligen jobbat hårt med sidan, speciellt med designen så vi hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör det.

Det är dock fortfarande lite småsaker kvar innan sidan är helt klar, bland annat ska vi hinna lägga upp alla bilderna i Galleriet men förhoppningsvis ska allt vara fixat innan helgen är slut.

Varför en ny sida då?

Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat min gamla blogg på flera månader och anledningen har helt enkelt varit babylycka så ar det tyvärr har det inte funnit någon tid över för att blogga, utan som ni kanske kan förstår så kräver bebisar mycket uppmärksamhet.

Nu när det är dags att sakta komma igång och jag tyckte det var bättre att sätta upp en egen sida för Societic Hair Malmö och med en egen blogg istället för att återgå till min gamla WordPress blogg.
Förutom att fortsätta att blogga om löshår och hårförlängningar precis som tidigare och svara på era frågor, så kommer jag även att blogga lite om mode och skönhetstips.

Förutom ny design och ny adress är en av nyheterna med den nya hemsidan att ni kan läsa omdömen från mina klienter och att vi även har lagt upp bilder på alla löshår vi har så det blir lättare för er att veta vilka färger vi erbjuder och hitta en färg som passar er.

Men vi erbjuder fortfarande fria konsultationer ifall ni är osäkra, vare sig det gäller färgen eller något annat eller helt enkelt att har frågor som ni vill få besvarade.
För att boka tid för er kostnadsfria konsultation är det är bara att klicka på bilden här till vänster om texten för att boka tid.

Societic Hair Malmö

Hårförlängning i hemmamiljö är fortfarande för tillfället det enda vi erbjuder hos oss på Societic Hair Malmö, och det är fortfarande jag, Pelin som gör dem.
Men vi har långt gångna planer på att senare någon gång i år efter sommaren, expandera och öppna en skönhetssalong någonstans här i Malmö och även erbjuda bland annat Fransförlängning, Styling och Klippning. Det gäller bara att hitta en bra lokal, så har ni tips på en får ni gärna höra av er och självklart utgår hittelön med en kostnadsfri besök på salongen.

En annan nyhet är vårt lojalitetsprogram, Club Beauté med kampanjer och erbjudanden för våra trogna kunder, som vi verkligen tror kommer att bli uppskattat. Hör av dig nästa gång du är på besök hos oss för att bli medlem eller för att få mer info.