Tejp hår hårförlängningsmetoden – Varför ni skall undvika den!

Tejp Löshår - HårförlängningsmetodFörra månaden hade jag en klient som tyvärr hade hårförlängning med tejp löshår.
Hennes hårförlängning är ett riktigt skräck exempel på varför det kan sluta så illa med en tejp förlängning.
Med tanke på de låga priset så brukar det först låta som en bra ide men man brukar få vad man betalar för. Det är därför jag  gör endast med keratinvax hårförlängningar på mina kunder i Malmö området.

 

Hårförlängningar med keratinvax kostar lite mer, kanske till och med för mycket för vissa, men som bilden ovan visar så kan det kosta mer än det smakar.
Som ni kan se på bilden så såg det hemskt ut och det riktigt gjorde ont att se på vad min klient hade råkat utför och jag tror att ni håller med mig och det är så himla tråkigt när vissa som utgör sig för att vara professionella hårförlängare fortfarande än idag använder tejp metoden vid hårförlängningar när det vet att det är skadligt för kundens hår!

För er som inte vet så funkar tejp metoden på hårförlängningar  så här:

Håret är i bitar på träns med tejp remsor båda sidorna, man drar av  tejp skyddet som sitter på tejp remsan och placerar fast det i raden på hårbottnen.
Första misstagen man kan göra vid insättning är att man råkat ta för mycket hår.
Uttag av håret är verkligen inget bra, först och främst är det lim fästen och  lim brukar smälta när man duschar i varmvatten eller vid föning av sitt hår och det största problemet som uppstår då är att andra hår runt omkring kan fastna i lim tränsen, vilket slutar med att man har knutar som man inte kan få upp så lätt.

Vilket är exakt vad som har hänt i bilden här ovan.
Försök absolut inte att dra av det för att en del av ditt egna hår kommer säkerligen följa med.
Det finns remover medel för det som ni kan använda, häll remover medel mellan tejp remsan och gnid in det lite och vänta och se om de blir någon resultat, blir det ingen effekt så häll mer remover medel och ta  en kam med pinne för separera tejp remsan sakta.

Som ni kan förstå så blev även mitt uttag en rejäl mardröm, med massa remover medel som behövde användas och en massa hår som följde med ut, fastän hon endast hade åtta bitar träns att ta ut när hon kom till mig. Normala fall närmar jag mig inte ens tejp hår, men man måste ju få agera räddaren i nöden på klienter som har råkat illa ut.

Som ny hårförlängning hos mig valde hon 75 slingor keratinvax slingor.
Hårfärg Nr #6 – Kastanj och något säger mig att hon är mycket nöjdare över denna hårförlängningen.
Döm själva !

anna