Omdömen

Alma F.
Jag hade testat olika märken på löshår som alltid gav mig samma resultat – att jag fick ta ut dom mycket tidigare än utlovat och mer eller mindre fruktansvärd kvalité. Med Societic Hair så får jag aldrig frågan om jag har löshår och jag behöver inte sköta det något mer än med mitt vanliga hår. Detta har ju såklart gjort att jag varit en trogen kund till Pelin i dessa år och kommer fortsätta vara med hennes fantastiska service, bra priser och utmärkta slut resultat som ALDRIG gjort mig besviken! Tack Pelin för din expertis och ditt värmande mottagande som bara är ett plus i kanten!
Alma F.

 

Emina M.
Jag har letat efter en bra hårförlängare som gör ett bra jobb för en prisvärd summa. Jag hittade då Pelin på ett forum där alla talade gott om henne, så jag ringde in och bokade tid. Jag fick inte bara komplimanger för mitt hår efter förlängningen, utan jag fick en vän för livet på köpet. En bättre spenderad peng kan man inte önska sig! Jag rekommenderar Societic Hair till alla som vill ha vackert hår för en bra summa!
Emina M.

 

Johanna
Älskar det!:) Tack för att du sätter i världens bästa hår. Sååå skönt att ha kvalite igen :)
Johanna

 

Maria
Känner mig som en ny människa i mitt fina långa hår! Tusen tack till bästa Pelin, här blir jag alltid lika nöjd!
Maria

 

Olivia
Jag har gått hos Pelin ett par år nu. Får alltid en superbra service och massor av tips o råd! Alltid en trevlig bemötande, jag är en nöjd kund som alltid kommer tillbaka till Pelin.
Olivia

 

Samira
Jag är super nöjd med håret, är väldigt lätt skött och väldigt bra kvalite! Kunde inte fått en bättre hårförlängning! Supernöjd!

Samira